ʻO nā swabs non-woven kiʻekiʻe: YANGZHOU SUPER UNION MEDICAL MATERIAL CO., LTD's Superior Solution

I loko o ke aupuni o nā lāʻau lapaʻau,YANGZHOU SUPER UNION MEDICAL MATERIAL CO., LTDhaʻaheo i ka hāʻawi ʻana i kahi hopena ʻokiʻoki no ka mālama ʻana i ka ʻeha a me nā kaʻina hana ʻoki - kaʻAʻole i ulana ʻia.ʻO ka 70% viscose a me 30% polyester, ua hana ʻia kēia mau swabs e hoʻokō i nā kūlana kiʻekiʻe o ka hana a me ka hoʻohana.

ʻO kā mākouʻAʻole i ulana ʻia, i loaʻa i nā hiʻohiʻona mai 30 a 50 grams, ua hoʻolālā ʻia me kahi ʻano pad kūikawā e like me nā huaʻōlelo "O" a me "Y."ʻAʻole wale kēia hoʻolālā hou e hōʻoia i ka maʻalahi o ka hoʻohana ʻana akā hoʻomaikaʻi pū i ka hiki i nā swabs ke wili i nā wai a puʻunaue like.ʻO ka hopena, ua kūpono kēia mau swabs no ka lawe ʻana i ke koko a me nā exudates i ka wā o ka ʻokiʻoki a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā ʻeha.

Nā mea nui:

Mea ʻAʻole i ulana ʻia: ʻO kahi hui ʻana o 70% viscose a me 30% polyester e hōʻoia i ka hoʻopaʻa ʻana a me ka lōʻihi.

Nā Hoʻohālike: E koho mai i kā mākou mau hiʻohiʻona me ke kaupaona ʻana he 30, 35, 40, a i ʻole 50 grams e hoʻokō i nā pono kikoʻī.

Nā Koho Sterility: Loaʻa i nā ʻano sterile a me nā ʻano ʻole, e hāʻawi ana i ka maʻalahi no nā noi olakino.

ʻIke X-ray: E koho ma waena o nā swabs me nā mea ʻike ʻole x-ray, e hoʻonui i ka ʻike i ka wā o nā kaʻina hana.

No ka hoʻokō ʻana i nā koi like ʻole, ua hoʻolālā ʻia kā mākou mau koho hōkeo e hoʻokipa i nā ʻano ʻano sterile a me nā ʻano non-sterile:

Pākuʻi Sterile: Loaʻa i loko o nā ʻeke i loaʻa ka 1, 2, 3, 5, a i ʻole 10 swabs, me 4, 10, 25, 50, a i ʻole 100 mau ʻeke no ka pahu.

Non-Sterile Packaging: Hoʻopili ʻia i loko o nā ʻeke pepa me ka nui o 60, 100, a i ʻole 200 swabs, a i ʻole e like me kāu mau koi kikoʻī.

YANGZHOU SUPER UNION MEDICAL MATERIAL CO., LTDhoʻomaopopo i ke kuleana koʻikoʻi o nā lako lapaʻau hilinaʻi a maikaʻi hoʻi i ka mālama maʻi.ʻO kā mākouʻAʻole i ulana ʻiae hoʻohālike i kā mākou hoʻokō i ka hāʻawi ʻana i nā hopena kiʻekiʻe e kū ana i nā koi koʻikoʻi o ka ʻoihana mālama ola.

No nā nīnau a i ʻole e kau i kahi kauoha, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou:

leka uila:sales@ysumed.com

Kelepona: +86 13601443135

E kohoYANGZHOU SUPER UNION MEDICAL MATERIAL CO., LTDno ka holomua, kūlana kiʻekiʻenā pulupulu ʻole i ulana ʻiaʻo ia ka mea i hoʻonohonoho i ke kūlana no ka maikaʻi o nā lāʻau lapaʻau.

ʻAʻole i ulana ʻia


Ka manawa hoʻouna: Feb-22-2024